avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce pot face daca firma de salubrizare din sector 6 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce pot face daca firma de salubrizare din sector 6 refuza sa ...

Ce pot face daca firma de salubrizare din sector 6 refuza sa imi incheie un contract de ridicare gunoi deoarece unul dintre proprietarii anteriori, diferit de cel care ne-a vandut casa, are facturi neplatite? Firma a tot emis facturi lunar, desi in acea casa nu a mai locuit nimeni timp de 7 ani de zile, din 2015. De mentionat ca firma de salubritate, Urban SA, este momentan in insolventa. Este valid un contract incheiat cu o astfel de firma aflata in insolventa?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:01, 11 Septembrie 2021
Insolventa, in ce stadiu?
Da, poate fi legal contractul.
Daca nu vrea sa va incheie contract, nu aveti decat calea instantei
(dupe ce epuizati reclamatiile pe la primarie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract salubritate pt toti membrii familiei keops_mic keops_mic Buna ziua, Azi am primit o instintare ca trebuie sa fac contract de salubritate pt toti membri familiei. Sotia mea si copii au alta adresa si nu sunt ... (vezi toată discuția)
Contract prestãri servicii Ipuz Ipuz Printr-o fițuica pe care n-o pot posta aici pe site suntem somați în felul următor Vă comunicăm că până la data de 15 02 2013 trebuie să ... (vezi toată discuția)
Distrugere produse alimentare preambalate expirate steluta79 steluta79 Buna ziua, Avem pe stoc produse alimentare preambalate (caramele) cu termen de valabilitate expirat din martie 2010. Cum putem distruge acest stoc si cum ... (vezi toată discuția)