avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. In urma decesului parintilor am facut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. In urma decesului parintilor am facut succesiunea ...

Buna ziua. In urma decesului parintilor am facut succesiunea mostenirii. Suntem 3 copii, 1/3 pentru fiecare. Acum una dintre surori nu mai doreste sa fie parte pe ce a mostenit, aceasta vrea sa doneze partea ei celorlalti 2 frati. Solicita partaj succesoral. Va rog sa-mi spuneti care este procedura si ma intereseaza daca acest partaj se poate face in situatia in care nu este intabularea facuta.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:25, 10 Septembrie 2021
Nu se poate face partajul fără întabulare. Mergeți la un notar și o să vă sfătuiască în consecință.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare cotă proprietate Ligia Dirnu Ligia Dirnu Suntem 9 frați și în urma decesului părinților am făcut taxa de succesiune. 3 dintre frați nu vor să facem partajul succesoral. Ceilalți vor să ... (vezi toată discuția)
Acte pentru donarea unei mosteniri legal2014 legal2014 Buna ziua, am si eu nevoie de putin ajutor: 1. Dupa moartea tatalui, mama si cei 3 frati au mostenit un apartament. Mama si unul dintre frati vrea sa ... (vezi toată discuția)
Succesiunea oanastnc oanastnc Suntem un frate si o sora la parinti(ambii adulti) , tatal nostru a decedat in iunie 2015, mama noastra doreste sa facem succesiunea pina la implinirea unui an ... (vezi toată discuția)