avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Bunicul meu s.a judecat cu un vecin pt o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Bunicul meu s.a judecat cu un vecin pt o parte din ...

Buna ziua! Bunicul meu s.a judecat cu un vecin pt o parte din pamantul de langa casa..... Este vorba de o judecata de acum mai bine de 20 de ani.... Bunicul a castigat, dar nu mai gasim decizia instantei deoarece bunicul a decedat de multi ani.... Va rog sa imi spuneti daca mai pot face rost de ea de pe undeva.....Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:44, 11 Septembrie 2021
Mergeți la arhivab instantei unde s a judecat procesul si discutați cu un grefier ce soluții ..aveti,Teoretic va trebui cautat după numele părților ,pe o perioadă aproximativa de n ani ,perioada in care probabil au fost mii de dosare soluționate.Daca cunoșteati macar un nr de dosar sau de sentința sau chiar anul în care s a judecat era mult mai simplu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren fara acte. legea uzucapiunii mai este valabila? iMozzie iMozzie Salutare, La multi ani in primul rand si sanatate! Sper sa ma puteti ajuta cu niste sfaturi in legatura cu o problema. Mama mea a ramas in casa ... (vezi toată discuția)
Duplicat hotărâre divorț după 55 de ani. este vorba de mama ... Marius 58 Marius 58 Duplicat hotărâre divorț după 55 de ani. Este vorba de mama mea care a decedat și îmi trebuie la serviciu. (vezi toată discuția)
Bună ziua am pierdut hotărârea de divorț , am divorțat în ... sevda sevda Bună ziua Am pierdut hotărârea de divorț , am divorțat în anul 1990 . Cum pot să scot un duplicat sau o copie după ea. Vă mulțumesc pentru ... (vezi toată discuția)