Bună ziua, doresc o consultare cu privință la intimitatea din proprietatea privată care îmi este deranjată de un imobil de 12 metrii înălțime care are spatele casei prevăzut cu 10 ferestre mari si multe balcoane spre: curtea, grădina, geamurile, casa mea. Imobilul respectiv a fost inițial construit pt. pensiune dar acum la mansardă locuiește o familie. Nu știu dacă explic clar, pot atașa poze dacă se poate. Sunt afectată deoarece se vede toată curtea mea,grădina, coridorul...absolut tot de la geamurile mari , balcoanele respectivului imobil de 12 metrii înălțime. Nu știu ce pot să fac decât să mă simt foarte expusă în curtea mea. Vă multumesc!
Clădirea în speță are 13 metrii înălțime construită pe un teren cu suprafața de 690 m*, Și 4 geamuri mari + 3 balcoane sunt situate la 12 metrii înălțime. Nu am intimitate, liniște, nu e corect deoarece nimeni în această comună nu are o asemenea situație.
Dreptul la intimitate
MFG
Am un teren pe care mi-am costruit o casa D+P+E. De curand, pe terenul alaturat, a inceput costructia unui bloc cu 4 etaje!!!. Balcoanele acestui bloc sunt la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la intimitate
jon85
un unchi si-a construit in urma cu aproximativ 20 ani o casa la o distanta de 50-60 cm de gardul care desparte proprietatea sa de cea a vecinului. in momentul ... (vezi toată discuția)