avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! Cum pot afla daca sunt dat in judecata de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! Cum pot afla daca sunt dat in judecata de catre sotia ...

Buna ziua ! Cum pot afla daca sunt dat in judecata de catre sotia mea ? Tin sa mentionez ca ,din casnicia noastra a rezultat un copil .multumesc
Cel mai recent răspuns: VIORICA MADALINA MANU , Consultant de business 08:54, 19 Septembrie 2021
Cautati aici: [ link extern ] ').

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil roman aflat in centru de plasament in italia ramonabt ramonabt buna ziua, avem o problema f grava in familie, fratele meu a locuit impreuna cu sotia si cu copilul lor in italia , in urma unor probleme conjugale, sotia lui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, situatia de fapt: - sotul proprietar al apartamentului ... Lazar Tatucu Lazar Tatucu Buna ziua, Situatia de fapt: - sotul proprietar al apartamentului inainte de casatorie, moare. Cine participa la succesiune ? - sotia din a doua casnicie ... (vezi toată discuția)
Separare Lorena13 Lorena13 Buna ziua. Am o intrebare, daca ma puteti ajuta: Din casnicia cu sotul meu a rezultat un copil minor, acum are varsta de 3 ani. Noi, parintii avand locuinte ... (vezi toată discuția)