avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara am trecut cu țevile de la centrala proprie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara am trecut cu țevile de la centrala proprie prin ...

Buna seara am trecut cu țevile de l-ai centrală proprie prin apartamentul
Vecinei de la parter pe la lângă țeava de canalizare și conductele de apa aveam voie sa trec fără acordul ei ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 10:12, 20 Februarie 2022
gigiz
In ziua de azi este posibil orice, nu imi dai tu voie , fac eu ce doresc , iti sparg si usa si tot realizez planul
Spun multi in alte postari , sa mergi in justitie , sa fim seriosi
O zi buna va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părți comune - instalare centrală termică proprie Daniel Dmc Daniel Dmc Bună ziua! Recent am achiziționat un apartament care era conectat la rețeaua de termoficare a orașului. Urmează să-mi instalez centrala termica proprie, ... (vezi toată discuția)
M-am debransat de la caldura si sunt obligat in continuare sa platesc catre veolia(fosta dalkia) o cota parte la caldura. Prisecariu Prisecariu M-am debransat de la caldura si sunt obligat in continuare sa platesc catre Veolia(fosta Dalkia) o cota parte la caldura care, luna Decembrie a ajuns la 75 ... (vezi toată discuția)
Utilizare spatiu comun bloc Veverita11 Veverita11 Am achizitionat un apt intr un bloc vechi. In acte e denumit apt cu 3 camere dar de fapt e un apt cu 2 camere, a 3 a camera fiind pe un hol, in afara ... (vezi toată discuția)