avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism avariat in parcare, cu efort minim si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism avariat in parcare, cu efort minim si efecte maxime, intentionat.

Autoturism devalizat in parcare
Buna ziua,
Mi-a fost devalizata masina in parcare, cu intentie, 3 elemente de caroserie lovite toate stanga spate greu de observat de utilizatorul zilnic, cu adincimea loviturii de 5-10 mm.
Nu am CASCO, pentru a elimina suspiciunile generale.
Intrebarea este: Am fost la sectia de politie arondata, am dat declaratii, poze,etc.
Au trecut cam 40 de zile, si nu am primit nici o comunicare, nu stiu cum se numeste politistul, telefonul, etc, am fost la un service pentru o evaluare si nu imi repara masina fara dovada, pv...
Unde pot sa intreb daca s-a deschis un dosar penal(fapta exista), cine elibereaza documentele de reparatii si cand?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:35, 14 Septembrie 2021
Politia trebuia sa va elibereze autorizatia de reparatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii auto / rca crinasliviu crinasliviu masina mi-a fost avariata in parcare. detin dovada de reparatii de la politie. aripa din spate stanga si partea din spate cu tot cu porbagaj serios ... (vezi toată discuția)
Proces cu firma de asigurari alina_gabi06 alina_gabi06 Acum un an si jumatate am condus un ATV.inchiriat cu care am lovit un autoturism .ATV -ul nu avea asigurare RCA asa ca masina a fost facuta pe CASCO.Problema ... (vezi toată discuția)
Probleme asigurare casco firma nu vrea sa plateasca ioshi ioshi Motivul invocat de asigurator (Aliantz Tiriac) este acela ca la inspectia de risc automobilul era deja avariat si din acest motiv nu se poate deconta o parte ... (vezi toată discuția)