Bună ziua,
Aș avea nevoie de un sfat : am 4 contracte de furnizare EE și GN din 10 februarie 21 cu pretul fix 12 luni. Pe 27 august am primit două notificări prin care furnizorul mă anunță că din cauză că s-au modificat condițiile tehnico- economice inițiale începând cu întâi octombrie prețutile se vor majora cu cca. 230% , mai exact 220 la GN ș 557 la EE. În contract și în condițiile generale de livrare nu s-au definit /listat niște condiții tehnico--economice de la acea dată în schimb există un art. care permite majorarea prețului dacă se modifică condițiile tehnico-economice inițiale și un altul în care eu declar că mi s-au pus la dispoziție toate informațiile pe care le-am cerut și că sunt de acord cu cele prevăzute în contract în cunoștiință de cauză. În această situație m-aș putea adresa instanței să constate nulitatea absolută a acelui articol ref. la conditiile tehnico economice? Am vreo șansă ? Mulțumesc
Achizitie ascensor
iuly67
In iulie 2007 am facut un contract cu o firma pentru achizitionarea unui ascensor de persoane pentru o scara de bloc, termenul de livrare si executie era in ... (vezi toată discuția)