avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procedura penala pentru infractiunea de furt cu autor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procedura penala pentru infractiunea de furt cu autor cunoscut

Buna seara ,

1 Pe data de ..... in jurul orei ... , agentii ....de la firma de paza ...si de la Jandarmeria ... in timp ce executa serviciul de patrulare in zona .... , au surprins ... persoane in timp ce sustragea .... .
2 Persoanele implicate in tentativa de sustragere se numesc ....
3 Persoanele respective au fost conduse la Politie pentru ....( as dori completare pentru un astfel de raport ....la aliniatul 3 , conforma cu reglementarile , procedurile legale )

De regula cand este implicata Jandarmeria , nu informez Politia .

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:00, 9 Ianuarie 2010
Gasiti in Codul de procedura penala la partea de proceduri speciale - Infractiuni flagrante - retinerea pt 24 de ore.
Imi pare rau dar nu imi gasesc codul prin casa ca v-as fi ajutat mai mult:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar urmarire penala intocmit de jandarmerie ? bonis bonis Buna ziua , Vreau sa stiu daca pentru furturile ( tentative ) cu autori cunoscuti , in care patrule de la Jandarmerie au prins faptuitorii pot sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)
Retinut de agentul de paza mariusbt1 mariusbt1 cat timp are voie sa te retina agentul de paza.pana la venirea politiei.ă10-15 minute?si daca politia vine dupa 30 minute sau 1 ora,iar tu in acest timp ... (vezi toată discuția)
Probleme prostituate cu pesti Offset Offset Buna ziua. Blocul nostru (implicit asociatia de proprietari) se confrunta cu o mare problema de cativa ani. In fiecare seara in fata blocului sunt nelipsite ... (vezi toată discuția)