avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Eu am fost în concediu de creștere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Eu am fost în concediu de creștere a copilului ...

Bună ziua. Eu am fost în concediu de creștere al copilului și am beneficiat de indemnizatie. Când copilul a făcut 2 ani, eu am rămas insarcinata din nou. Nu am mai putut sa ma angajez deoarece a fost sarcina cu probleme de la început. Mi s a acceptat indemnizația și la al doilea, dar ce nu înțeleg eu, din ce zi mi se plătește indemnizația dacă eu nu am avut concediu postnatal și prenatal dat de angajator? De la naștere sau după cele 43 de zile de postnatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 15 Septembrie 2021
Din prima zi de nastere a celui de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal veronica-t veronica-t Angajarea a fost facuta la inceputul lunii iulie 2010, primul concediu medical l-am luat in februarie 2011 , dupa ce am anuntat la serviciu ca sunt ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nasc dupa termen si nu mai raman 42 de zile de postnatal? AnaRebecca AnaRebecca Am luat 84 de zile de concediu prenatal; in caz ca nasc dupa termen si nu mai raman 42 de zile de postnatal din cele 126, ce se intampla? Pierd indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)