avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie/restanta la banca. Ajutor.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie/restanta la banca. Ajutor.

Bună ziua. Daca exista o datorie la banca(restanta) in valoare de 20.000€, aprox 100k lei, exista proprire pe salar dar lunar totusi se achita o suma la banca dupa posibilitate, banca accepta acest lucru deoarece vede ca totusi incerci sa vi din urma cu banii sau situatia este totusi una grava? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: VIORICA MADALINA MANU , Consultant de business 10:33, 16 Septembrie 2021
Este bine ca platiti, dar cel mai bine sunati/ mergeti la banca pentru a discuta situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit transferat catre executor judecatoresc georgevasilescu georgevasilescu Buna ziua, Tatal meu a contractat un credit in valoare de 11.700 lei, pentru nevoi personale in anul 2007. In urma unor situatii neprevazute, a ajuns in ... (vezi toată discuția)
Poprire amigosss amigosss Buna seara. Am contractat un card de cumparaturi American Expres la Banc Post in 2010 in valoare de 2700 lei aproximativ. Am achitat o perioada, dar din ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar salariu genoveva-gina genoveva-gina buna seara! am si eu o nelamurire. am o proprire pe salariu de la taxe si impozit,datorie ce insumeaza 1935 lei. mi-a fost livrat salariul in valoare de 3000 ... (vezi toată discuția)