avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, as vrea sa aflu daca pentru a aduce pamant ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, as vrea sa aflu daca pentru a aduce pamant si al ...

Buna seara, as vrea sa aflu daca pentru a aduce pamant si al nivela ( pe proprietatea mea respectiv o gradina cumpărate recent, in prelungirea curtii) in vederea aducerii la același nivel cu curtea am nevoie de autorizație sau proiect de la primărie? Mentionez ca gradina se învecinează cu alți 3 proprietari nu cu un drum sau cale de acces! Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 16 Septembrie 2021
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!! am un teren intravilan de 390 mp fără ieșire la ... Lucianf89 Lucianf89 Buna ziua!! Am un teren intravilan de 390 mp fără ieșire la drum public.Am fost la primărie și am cerut certificat de urbanism pe care l-am obținut ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere ! PaulBogdan PaulBogdan Detin un tren agricol extravilan, teren ce a apartine familiei mele de peste 100 de ani. Accesul la acest teren se face pe un drum de pamant, acelasi de 100 de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu drumul de acces costyciucu costyciucu buna seara revin cu subiectul legat de drumul de acces catre casa ,drumul de acces este de 33 ml lungime 5ml latime cu vecini la stanga si la dreapta ambi ... (vezi toată discuția)