avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, cine controleaza o asociatie de LOCATARI ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, cine controleaza o asociatie de LOCATARI (nu proprietari), ...

Buna ziua, cine controleaza o asociatie de LOCATARI (nu proprietari), care refuza sa faca izolatia acoperisului unui bloc, desi li s-au plans mai multe persoane ca le intra apa prin tavan?
Refuzul nu a fost comunicat clar, ci comitetul blocului si presedintele amana sa rezolve problemele.
Primaria a spus ca nu mai controleaza activitatea asociatiilor.
Se pare ca e valabil de mai mult timp: [ link extern ] /

Ce institutie ii controleaza totusi pe cei care refuza sa-si indeplineasca obligatiile fata de blocul care ii plateste?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:03, 16 Septembrie 2021

latka a scris:

Ionut.ion a scris:

Cum a spus si doamna mai sus, inregistrati reclamatia la primarie si vedeti apoi ce fac...

Contrar asteptarilor, daca va uitati si la poza, sunt, totusi, un domn :) .

Scuze!
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2021
Ionut.ion, utilizator
Daca serviciul de specialitate din primarie refuza sa se implice in verificare sesizare,solicitati audienta la viceprimarul responsabil de serviciul respectiv pentru respectarea si aplicarea neconditionata a dispozitiilor in vigoare referitoare la exercitarea controlului asupra activitatii persoanelor juridice constituite la nivelul imobilelor de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație locatari RamoFlore RamoFlore Bună ziua Prin adunarea generala s a votat schimbarea vechiului președinte al asociației însă acesta a refuzat timp de doua săptămâni sa întocmească ... (vezi toată discuția)
Am devenit de curând proprietar de apartament și mi sa cerut de la asociație o taxa de 70 de ron pt schimbarea fisei cu evidenta apartamentului pe motiv ca să schimbat proprietarul. e normal?? Galeho76 Galeho76 Am cumpărat de curând un apartament și mi sa spus de către asociatia de la bloc ca trebuie plătită o taxa de 70 lei pt schimbarea fisei apartamentului de ... (vezi toată discuția)
Cerere loc de parcare sector 2 Mihai1491 Mihai1491 Bună ziua, Locuiesc in Sectorul 2 București si mi-a fost atribuit un loc de parcare am nevoie de o cerere prin care președintele asociației de proprietari ... (vezi toată discuția)