avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, imi spuneti va rog cum poate beneficia mama ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, imi spuneti va rog cum poate beneficia mama mea de ...

Buna ziua, imi spuneti va rog cum poate beneficia mama mea de ajutor la facturile de energie si gaze avand in vedere ca are venit de 800 lei/ luna dar apartamentul in care locuieste il detin eu? Pe scurt: eu locuiesc intr-un alt oras dar detin si un apartament in care locuieste mama mea singura. Ea se ocupa de intretinerea si facturile ei,locuieste singura, doar ca imobilul este pe numele meu. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:59, 17 Septembrie 2021
Isi poate face mutatia/ domiciliul in respectivul apartament. Altfel spus o luati in spatiu. Dupa parerea mea, prin asociatia de locatari poate cere ajutorul.
Sa vedem si legea consumatorului vulnerabil care a fost promulgata de presedinte, dupa publicarea in MO.
Va multumesc pt raspuns. Are buletin facut pe adresa respectiva, am luat-o in spatiu, dar pt depunerea actelor de ajutor nu are nevoie de actul de proprietate? Ma refer sa fie ea proprietar. Este in regula daca are doar buletin la adresa respectiva?
Cel mai sigur este sa va interesati la asociatie unde se depun documentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Subventie intretinere redsofie redsofie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa aflu daca mama mea beneficiaza de subventie la intretinere. Locuieste la oras,singura, intr-un apartament cu 2 camere ... (vezi toată discuția)