avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Credit cu ipoteca
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Credit cu ipoteca

Buna ziua, ma intereseaza daca pot obtine un credit bancar, facand ipoteca pe un apartament dar fara sa fiu angajat. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: VIORICA MADALINA MANU , Consultant de business 08:31, 19 Septembrie 2021
Trebuie sa dovediti ca aveti venituri (din care veti achita ratele).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot evita executarea altor bunuri inafara de cel ipotecat? corinalovely corinalovely buna ziua....sunt si eu intr-o situatie delicata deoarece nu mai am posibilitatea platii la un credit bancar.....am scos 30000euro pe 30ani cu rata 220euro pe ... (vezi toată discuția)
Partaj credit imobiliar mirela81mire mirela81mire buna ziua..revin cu o intrebare iata pe scurt cam despre ce este vorba:inainte de casatorie am avut o lociunta ,pe care ulterior am ipotecat-o impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Partajul se aplica si asupra creditelor facute in timpul casatoriei? ContSters200238 ContSters200238 Buna ziua, Cat timp am fost casatoriti, eu am facut mai multe credite, pe numele meu Sotul meu avea aparatmentul cumparat inainte de casatorie cu credit ... (vezi toată discuția)