Am contractat un credit de la un IFN . Sunt in intarziere de plata deoarece mi-am pierdut serviciul. Am fost informat ca ma vor executa silit.Nu am venituri si nu am bunuri in proprietate. Ce pot sa-mi faca?Cum se va stinge aceasta datorie? Daca se va stinge cand se va intampla?
Multumesc
Daca nu platiti si nu va luati niciun angajament de plata , in 3 ani de zile o sa se prescrie si executarea silita si dupa aia scapati .
In situatia in care o sa primiti vreo mostenire , o acceptati doar sub forma de inventar .
De stresat o sa va streseze cat cuprinde , dar trebuie sa va ganditi ca dupa 3 ani in care nu o sa obtineti venituri fiscale o sa scapati .
Daca aveti resurse suficiente atunci achitati datoria , dar trebuie sa va pregatiti pentru surprize mari , in sensul ca intai o sa platiti fel de fel de penalitati si comisioane de intarziere si dupa aceea o sa se considere ca ati achitat datoria .
Regulamentul interzice sa scrieti despre ce IFN este vorba , dar ati putea scrie despre ce suma este vorba si da alte detalii suplimentare .
In contract ce scrie ca se intampla daca nu va platiti datoria ?
Dupa parerea mea , nu are rost sa mai luati legatura cu ei daca nu aveti de gand sa platiti , iar daca va dau telefon nu raspundeti sau spuneti ca numarul pe care l-au format este gresit .
:offtopic: Debite ca al dumneavoastra sunt vandute de firme , banci sau alte institutii de credit cu un discount care poate ajunge chiar si la 90 % din suma .
Este vorba de 3000 eur In aprilie se fac 3 ani de cand nu am mai achitat nici un leu la ei pt ca nu am putut
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Poprire pe salariu
papickads
Poate cere (au acest drept?) [editat] IFN oprire pe salariu?
Am luat un credit din magazinele [editat] in decembrie 2007 , am platit ratele timp de 2 ani si ... (vezi toată discuția)