avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit nerecuperat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit nerecuperat

Am contractat un credit de la un IFN . Sunt in intarziere de plata deoarece mi-am pierdut serviciul. Am fost informat ca ma vor executa silit.Nu am venituri si nu am bunuri in proprietate. Ce pot sa-mi faca?Cum se va stinge aceasta datorie? Daca se va stinge cand se va intampla?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: madara , utilizator 12:43, 10 Ianuarie 2010
Daca nu platiti si nu va luati niciun angajament de plata , in 3 ani de zile o sa se prescrie si executarea silita si dupa aia scapati .
In situatia in care o sa primiti vreo mostenire , o acceptati doar sub forma de inventar .
De stresat o sa va streseze cat cuprinde , dar trebuie sa va ganditi ca dupa 3 ani in care nu o sa obtineti venituri fiscale o sa scapati .
Daca aveti resurse suficiente atunci achitati datoria , dar trebuie sa va pregatiti pentru surprize mari , in sensul ca intai o sa platiti fel de fel de penalitati si comisioane de intarziere si dupa aceea o sa se considere ca ati achitat datoria .

Regulamentul interzice sa scrieti despre ce IFN este vorba , dar ati putea scrie despre ce suma este vorba si da alte detalii suplimentare .

In contract ce scrie ca se intampla daca nu va platiti datoria ?

Dupa parerea mea , nu are rost sa mai luati legatura cu ei daca nu aveti de gand sa platiti , iar daca va dau telefon nu raspundeti sau spuneti ca numarul pe care l-au format este gresit .

:offtopic: Debite ca al dumneavoastra sunt vandute de firme , banci sau alte institutii de credit cu un discount care poate ajunge chiar si la 90 % din suma .
Este vorba de 3000 eur In aprilie se fac 3 ani de cand nu am mai achitat nici un leu la ei pt ca nu am putut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu papickads papickads Poate cere (au acest drept?) [editat] IFN oprire pe salariu? Am luat un credit din magazinele [editat] in decembrie 2007 , am platit ratele timp de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Credit restant cu dobanda penalizatoare uriasa Malasorte100 Malasorte100 Buna ziua. Am un credit restant la ExtraSimplu, din anumite motive nu am reusit sa il returnez la timp ( 1800 + 530 intr-o singura transa ), iar aces IFN are o ... (vezi toată discuția)
Ni se refuza achitarea anticipata a unui credit! catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Eu si sotia mea am facut un credit acum 2 ani la un IFN. Am facut la IFN si nu la banca pt ca ei spuneau ca se aproba rapid si, in cateva ore , ... (vezi toată discuția)