avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Doresc sa stiu daca poti plati RCA ,la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Doresc sa stiu daca poti plati RCA ,la un.autoturism ...

Buna seara
Doresc sa stiu daca poti plati RCA ,la un.autoturism al cărei proprietar nu esti,acesta fiind decedat,însă ai puterniicire notariala, de folosirea mașinii dată de fiica moștenitoare.,pe perioada nedeterminată.
Mersi
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 15:55, 18 Septembrie 2021
Nu.
Fiica va trebui mai intai sa isi treaca masina pe numele sau in urma succesiunii parintelui decedat.
Polita RCA se incheie pe numele proprietarului din talon, in cazul de fata nu se poate incheia pe numele unei persoane decedate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism mostenit - drept de folosinta ; documente necesare vladut2003 vladut2003 Buna ziua Va cer ajutorul pentru o consiliere de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma bunicului meu decedat acum o jumatate de an, ... (vezi toată discuția)
Rca proprietar decedat steldana steldana Tatal meu a decedat in urma cu cateva luni. Suntem mai multi mostenitori dar inca nu am facut succesiunea. As dori sa folosesc masina tatalui , nu vrem sa o ... (vezi toată discuția)
Vrem să vindem mașina tatălui meu, decedat de 3 luni, dar dezbaterea succesiunii durează și va expira asigurarea. poate înnoi polița de asigurare persoana care o folosește în prezent? adrianstoica979 adrianstoica979 Salutare! Situatia se prezinta in felul urmator: tatal meu a decedat in urma cu 3 luni. Detinea o masina care mai are asigurarea valabila pana la sfarsitul ... (vezi toată discuția)