avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cererea reconventionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cererea reconventionala

Buna seara,
Sunt chemata in instanta de angajator pentru daune-interese.Fiind sarbatorile nu am posibilitatea sa discut cu un avocat in amanunt dosarul si vreau sa fac si o cerere reconventionala. Stiu ca am posibilitatea sa aman procesul la primul termen pentru angajare avocat, dar cum ramine cu cererea reconventionala? O pot depune odata cu intampinarea dupa ce imi angajez avocat, implicit la urmatorul termen dat de instanta? Pot sa fac eu cererea reconventionala eu si sa o dau acum la primul termen si sa aman depunerea intampinarii la urmatorul termen?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 10 Ianuarie 2010
Cererea reconventionala trebuie sa fie in legatura cu actiunea principala .. care este obiectul cererii reconventionale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de cerere reconventionala mihaela904 mihaela904 am nevoie de cerere reconventionala ma poate ajuta cineva?va multumesc (vezi toată discuția)
Farmulare raspuns lilicrin lilicrin Cum se formuleaza raspunsul la o intampinare in care se solicita respingerea actiunii ca nefondata si obligarea reclamantei la plata cheltuielilor de judecata? (vezi toată discuția)
Depunere intampinare summergiulia summergiulia am fost citata ca parata in procesul de divort.Pe citatie scrie ca am obligatia de a depune intampinare,cu 5 zile inainte de termnul syabilit.Prinsa cu ... (vezi toată discuția)