am facut un credit ipotecar la bcr , pentru cumpararea unei locuinte.garantie am pus apartamentul parintilor mei, iar in curand o sa facem 90 de zile de la neplata ratei lunare.ce se va intampla in continuare?banca ne va instiinta inainte sa scoata la licitatie casa, pentru a recupera datoria noastra?ne vor suna sau ne vor trimite scrisoare prin care ne informeaza inainte ce au de gand sa faca?
va multumesc!
Da, toate actele de executare silita va vor fi comunicate, dar de ce nu incercati sa obtineti o esalonare a ratelelor, pentru a va pastra casa??
Formulati in scris o astfel de cerere, atasati la ea dovezi din care sa rezulte ca situatia financiara a familiei s-a schimbat in mod drastic si nu mai puteti, cel putin deocamdata, sa achitati ratele astfel cum au fost stabilite initial.
O sa va instiinteze, dar cred ca o solutie ar fi sa incercati reesalonarea. Daca nu se poate si sunteti deja convins ca solutia este vanzarea imobilului incercati sa gasiti un cumparator pentru imobil si fie din avans achitati ratele bancii si apoi perfectati vanzarea, fie mergeti cu cumparatorul la banca si se va face o vanzare sub supravegherea bancii.
Poprire cont
sfr
As dori o informatie despre cum se procedeaza in urmatoarea situatie: sunt codebitor la un credit pentru nevoi personale contractat de sotia mea. La randul meu ... (vezi toată discuția)
Executare silita
danyv
Buna seara!
Astazi am primit somatie de la banca, ca in 2 zile sa achit tot imprumutul! Am fost la banca sa discut sa-mi faca reesalonare si au spus ca nu se ... (vezi toată discuția)