avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata creditului la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata creditului la banca

am luat mai multe credite de la banca de nevoi personale
acum sunt in concediu pentru cresterea copilului si nu mai fac fata datoriilor
locuiesc la casa dar aceasta casa jumatate este a mamei mele si cate un sfert este a mea si a fratelui meu asa apare in cf nu este apartamentizata deci locuim toti in ea daca doamne fereste ajung la executare silita se poate pune in vanzare aceasta casa
mentionez ca in fiecare luna imi pun rata la credite dar nu in intregime doar o parte ca sa pun la toate in totalla 3 banci
Puteti incerca sa vorbiti la banci sa va reesaloneze ratele.
ce inseamna esalonare restante?
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
ContSters136155, utilizator
Reesalonarea ratelor insemna sa va recalculeze rata pe luna si sa va modifice atat suma cat si data la care trebuie sa o achitati.
Intrebarea era alta:daca poate fi executata silit!!!
Da, se poate incerca executarea pentru cota pe care o detii in imobil. dar cu siguranta nu se va gasi cumparator pentru 1/4 dintr-un imobil in devalmasie.Dar mai mult ca sigur nu se va ajunge aici, pentru ca totusi platesti ceva, fata de altii care au abandonat creditul de tot.
Oricum reesalonarea nu ajuta prea mult, debitul fiind acelasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati chivuc chivuc am facut un credit in 2008,nevoi personale,fara garantii.banii toti i-am dat fratelui meu.din 2009 sunt somer.fratele nu a mai platit ratele,a fugit din ... (vezi toată discuția)
Executare silita-credit restant acinomcris acinomcris Am un apartament de 3 camere. Am facut un credit de nevoi personale cu buletinul in urma cu ceva timp. Nu am mai putut plati ratele si am intrat in conflict cu ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar mirelutza_miry mirelutza_miry am facut un credit ipotecar la bcr , pentru cumpararea unei locuinte.garantie am pus apartamentul parintilor mei, iar in curand o sa facem 90 de zile de la ... (vezi toată discuția)