avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara.Am urmatoarea speta: Am fost asociata intr ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara.Am urmatoarea speta: Am fost asociata intr o firma ...

Buna seara.Am urmatoarea speta: Am fost asociata intr o firma impreuna cu sotul meu,el fiind administrator.In urma unor chestiuni personale eu am renuntat la partile sociale in favoarea lui si am iesit total din firma.Eu am fost asociata, dar am un job separat bine platit si am luat un credit ipotecar achizitionand o locuinta.Intrebare: In ce masura raspund ca fost asociat din punct de vedere legal ? Noi suntem cu separatie de bunuri.Se poate sa fie executat imobilul achizitionat de catre terte persoane/banci etc in cazul in care sotul meu nu a administrat bine firma si are datorii?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:43, 20 Septembrie 2021
administratorul raspunde civil, penal, administrativ.
dvs nu mai aveti nicio calitate in firma.
Multumesc frumos pt raspuns.Dar pot raspunde pt. perioada in care am fost asociat,nu?

gi-jane2 a scris:

administratorul raspunde civil, penal, administrativ.
dvs nu mai aveti nicio calitate in firma.

nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de incheiere a contractului de vanzare cumparare romeoproiectare romeoproiectare Buna ziua ! Asi vrea sa ma ajutati cu o informatie va rog. Eu intentionez sa cumpar 15000 mp teren extravilan impreuna cu un amic, ambii casatoriti cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare regim matrimonial StrutuVlad StrutuVlad Buna seara! As vrea sa aduc in discutie urmatoarea speta: Am achizitionat impreuna cu sotia , la aprox un an dupa casatorie un apartament , care are ipoteca ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator societate Irinel Antoniu Irinel Antoniu Speta e: societate cu 2 asociati egali si administratori cu puteri depline, aflati in conflict. Pe rol sunt mai multe actiuni: dizolvare/excludere/retrafere... ... (vezi toată discuția)