avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adresa de domiciliu nu o pot folosi ca adresa a ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adresa de domiciliu nu o pot folosi ca adresa a sediului social.

Buna ziua. Mă numesc Svetlana. Vreau sa îmi înființez II. Însă, adresa de domiciliu nu o pot folosi ca adresa a sediului social. Am o prietena care nu are nevoie de casa sa, și mi-a propus sa fac actele sediului social la casa ei. Am văzut din internet că ar trebui sa semnez cu ea un contract de comodat. Spuneți-mi, va rog frumos, unde îl pot semna? Trebuie să merg la notar/avocat , sau pot sa găsesc un formular pe internet pe care sa îl completez , semnam ambele și cu asta basta? Ajutati-ma, va rog frumos!
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ana Alexandrov , Avocat 12:41, 21 Septembrie 2021
Poate fi sub semnătură privată, nu trebuie să fie în mod obligatoriu încheiat la notariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se incheie un contract de comodat pentru a infiinta un srl? molnaralexandru molnaralexandru Buna seara, Doresc sa infiintez un srl cu sediul in Brasov. Sediul este garsoniera in care locuiesc cu prietena mea, iar proprietarul este mama ei care ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand imobilul daca am facut un contract de comodat? oanar oanar Buna ziua, sunt proprietar al unui imobil pe care doresc sa il vand. Acum 2 ani am facut un contract de comodat,un amic ce si a infiintat firma avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Contract comodat ancaiftimie ancaiftimie daca doresc sa fac un contract de comodat intre tatal meu si mine, este destul sa listez un model de contract de comodat si sa-l semnam amandoi sau trebuie ... (vezi toată discuția)