avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Întrucât sunt însărcinată în aceasta perioada a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Întrucât sunt însărcinată în aceasta perioada a pandemiei, ...

Bună ziua,
Întrucât sunt însărcinată în aceasta perioada a pandemiei, iar angajatorul actual nu îmi oferă posibilitatea de a lucra în telemunca, colegii de la medicina muncii au făcut recomandarea de risc maternal pentru 120 de zile.
În perioada concediului maternal am dreptul de a presta activitate în telemunca pentru o eventuala alta firma care agreează munca la distanta?
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2021
Mihaela0215, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 21 Septembrie 2021
În perioada concediului maternal aveti dreptul de a presta activitate în telemunca pentru o eventuala alta firma care agreează munca la distanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal paperjam paperjam Buna ziua, sunt insarcinata si lucrez in radiologie, insa in doze considerate mici, adica nivelul 1 de risc radiologic. Medicul de medicina muncii mi-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Am recomandare de la ginecolog pentru concediu de risc maternal, dar cei de la medicina muncii spun că e o aberație. cui trebuie să-i cer acest tip de concediu, cine îl acordă? Did27 Did27 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau mai multe informatii despre urmatoarea situatie. Sunt insarcinata in 5 luni si la ultimul control mi s-a dat de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie risc maternal Alexandra Floretntina Alexandra Floretntina Buna seara , sunt in concediu de risc maternal , fiind însărcinată in 21 de săptămâni , societatea la care lucrez își va Închide in curând ... (vezi toată discuția)