avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua. Noi suntem 3 frati, tatal divortat de mama a primit mostenire casa bunicii. Dupa primirea mostenirii s a recasatorit.. La 9 luni acesta a decedat. Intrebarea mea este doamna are dreptul la casa bunicii? Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2021
nicom70, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicom70 , utilizator 08:20, 22 Septembrie 2021
Buna ziua, are, sigur ca are.
dansa il mosteneste pe tatal dvs in calitate de sotie, iar tatal dvs avea in proprietate casa mamei lui. Va mosteni 1/4
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor- succesiune complicata Roxana341 Roxana341 Buna ziua, Am intampinat probleme cu o succesiune mai complicata si va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Situatia este urmatoarea, Bunicii din ... (vezi toată discuția)
Nepot care mosteneste o bunica (din partea mamei decedate). tatal meu are vreun drept? Bismut Bismut Situatia sta in felul urmator: Mama mea a murit acum 6 ani. La momentul mortii mamei mele tatal meu era casatorit cu mama mea. Tatal meu nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul fiului, decesul mamei, fiul necasatorit si fara copii, mama divortata de tatal fiului de multi ... (vezi toată discuția)