avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am o mare problema care de 7 ani nu se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am o mare problema care de 7 ani nu se rezolva in ...

Buna ziua! Am o mare problema care de 7 ani nu se rezolva in niciun fel…va rog mult daca imi puteti da un sfat sau stiti sa ma indrumati mai departe ce sa fac sau catre cine sa ma duc… am cumparat la licitatie in mai 2014 un imobil! mi s a eliberat actul de adjudecare si m am intabulat definitiv la ancpi!fostul propietar a inceput o serie de procese si a facut contestatie la dosarul de executare in momentul cand executorul l a somat pt evacuare!de atunci si pana acum s au terminat toate procesele facute . in momentul de fata nu am posesia si nu vrea nici un executor nici macar cel care a emis actul sa l evacueze! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:00, 21 Septembrie 2021
Buna ziua,
Care este motivul pentru care nu doresc executorii sa execute evacuarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie-punere in posesie nicoletadamian nicoletadamian buna ziua de la data licitatiei cand ai castigat licitatia cat dureaza sau mai bine zis care sunt etapele pana la punerea in posesie al imobilului ?.eu am ... (vezi toată discuția)
Lntrare in posesie imobil adjudecat-actiune in evacuare respinsa alinanicoleta85 alinanicoleta85 Buna ziua, In aprilie 2016, am achizitionat la licitatie un apartament (pentru care am platit pretul pietei, cu 7000 euro peste valoarea din raportul de ... (vezi toată discuția)
Am fost lipsit până în prezent de folosința unui apartament adjudecat la licitație în anul 2017. ce acțiune pot intenta pentru a recupera prejudiciul care mi s-a creat? ancairo ancairo Buna ziua, In anul 2017 am achizitionat un apartament prin licitatie publca la BEJA X. Am asteptat 20 de zile pentru a vedea daca pe rolul instantei ... (vezi toată discuția)