avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o informatie ,O ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o informatie ,O persoana cu ...

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o informatie ,O persoana cu data nastere 01.09.1967 cand poate sa solicita pensie anticipata?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kukucsi , utilizator 20:07, 21 Septembrie 2021
Barbat: Septembrie 2027, varsta de 60 ani daca are un stagiu complet de cotizare pentru pensionare anticipata de 43 ani.

Femeie: Septembrie 2025, varsta de 58 ani daca are un stagiu complet de cotizare pentru pensionare anticipata de 43 ani.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita de varsta pentru pensionare anticipata rusualexandra rusualexandra Am o prietena care ar vrea sa stie daca se poate pensiona anticipat. Are 46 ani si lucreaza din 05.08.1985 fara intrerupere (30 ani). (vezi toată discuția)
Pensionare SzegediEva SzegediEva Buna ziua! Am 55 ani in 1o.sept. Sont profesor. Din 1976 lucrez in invatanant incontinuu. Cand pot sa cer pensionare si la ce fel sunt indreptatit? Cu ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? adimicu adimicu Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti in ce conditii se poate pensiona la limita de varsta sau anticipat, un barbat nascut la data de 28.11.1962, cu ... (vezi toată discuția)