avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati cu niste ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati cu niste informatii.Daca ...

Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati cu niste informatii.Daca o persoana este angajata cu contract de munca pe perioada determinata, dupa concediu de maternitate ,are drept la concediul de crestere al copilului sí dupa expirarea termenului contractului individual de munca.? Multumesc frumos pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Kukucsi , utilizator 15:04, 22 Septembrie 2021
Concediul de crestere a copilul se acorda in cadrul unui contract individual de munca in termen de valabilitate si nu daca este expirat.

Contractul individual de munca se suspenda in cazul CCC, cum c.i.m. este expirat, CCC nu isi mai are obiect.
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unui c.i.m. activ sau de un anumit articol cu care a incetat c.i.m.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, contractul de munca îmi expira în data de 30.06.2021 ... Anamaria N Anamaria N Bună seara, Contractul de munca îmi expira în data de 30.06.2021 iar data nașterii copilului meu va fii în luna noiembrie. Dacă voi fii în concediu ... (vezi toată discuția)
O intrebare cam urgenta Ruxandra2019 Ruxandra2019 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Sunt cadru didactic necalificat si lucrez de doi ani. Pe data de 14 iunie mi se incheie contractul. Eu sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata inceteaza la intoarcerea in functie a fostului angajat ? ancristida ancristida Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt in prezent angajata cu CIM pe durata determinata pentru înlocuirea unei salariate cu contract ... (vezi toată discuția)