avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Tatal meu este decedat din 2001 iar eu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Tatal meu este decedat din 2001 iar eu sunt unicul ...

Buna seara. Tatal meu este decedat din 2001 iar eu sunt unicul lui copil. Bunica paterna a decedat in august 2020. Matusa mea, sora vitrega a tatalui meu mi_a spus ca nu facem succesiune dupa bunica pentru ca i_a lasat totul ei cu acte dar nu mi_a aratat nimic. Am cerut sa imi dea actul de deces al bunicii si a refuzat. Acum 2 saptamani mi_a spus ca trebuie totusi sa facem succesiune pentru groapa de la cimitir si pentru o masina dar am aflat ca si apartamentul este tot al bunicii, si ca nu i_a facut matusii niciun act. Eu ce mai pot face in situatia data tinand cont ca a trecut mai mult de 1 an de la decesul bunicii? Eu am crezut_o pe matusa mea pe cuvant.... nu ma asteptam la asa ceva
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:05, 22 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are importanta cat a trecut.
Puteti dezbate oricand succesiunea dupa bunica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ContSters362803 ContSters362803 Dorim sa dezbatem mostenirea dupa decesul tatalui nostru. Actele de propietate ale celor doua corpuri de casa sunt: Corp A Certificat de Mostenitor (anul ... (vezi toată discuția)
Mort îngropat peste mama fara acordul meu csonia12 csonia12 Mătușa mea a fost înmormântată peste mama fara acordul meu .Locul de veci este trecut pe numele bunicii mele , decedată și ea iar acordul pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Succesiune Petrina29 Petrina29 buna seara . va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac pentru ca fiul meu minor sa intre in dreptul de mostenitor . bunica paterna a decedat in luna iunie ... (vezi toată discuția)