avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exista posibilitatea ca firma 2 sa isi deschida punct ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exista posibilitatea ca firma 2 sa isi deschida punct de lucru in acelasi spatiu cu firma 1?

Buna ziua,
Am nevoie de un raspuns pentru urmatoarea speta:
Societatea comerciala 1 are un punct de lucru format dintr-o singura incapere, unde isi desfasoara activitatea, dreptul de folosinta este dovedit printr-un contract de inchiriere. Exista posibilitatea ca Societatea comerciala 2 sa isi deschida punct de lucru in acelasi spatiu cu Societatea comerciala 1? Daca da , este corecta varianta prin care Societatea comerciala 1 incheie un aditional la contractul de inchiriere cu proprietarul in care stipuleaza ca obiectul inchirierii se va rezuma doar la jumatate din spatiu, urmand ca mai apoi Societatea comerciala 2 sa incheie un contract de inchiriere cu proprietarul avand ca obiect cealalta jumatate?

Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ganciu & Partners , Avocat 15:57, 22 Septembrie 2021
Buna ziua,

Este posibila si varianta expusa de dvs.

Cu stima,
Ganciu&Partners

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru un spatiu inchiriat ASKIM3GET ASKIM3GET Buna dimineata Detin un spatiu comercial inchiriat unde am un magazin alimentar si vreau sa-i schimb profilul intr-un fel de bar cu terasa. Totodata as vrea ... (vezi toată discuția)
Subanchiriere spatiu aurora d. aurora d. Buna seara! De 3 ani am inchiriat un spatiu comercial impreuna cu doua colege.Fiecare avem incaperea noastra in care ne desfasuram activitatea;suntem 3 ... (vezi toată discuția)