avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursă sociala orfan
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursă sociala orfan

Buna ziua! Sunt orfan de tata si doresc sa obtin bursă pe faptul acesta, doar ca mi s-a zis ca trebuie ambii parintii sa nu fie, totuși in acte scrie "orfan", ce se refera la ambele cazuri din ce stiu eu
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2021
Hdjndhx, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:55, 22 Septembrie 2021
Sigur ca aveti dreptul la bursa. Duceti la scoala/liceu cererea, insotita de o copie certificat de deces, o cupie dupa CI dvs si un IBAN de la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala facultate sabin25 sabin25 Buna ziua ! Nu stiu daca este categoria corecta dar nu am idee unde sa postez in alta parte. Eu sunt student si ma incadrez la bursa sociala de categoria ... (vezi toată discuția)
Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca ... Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala la masterat ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am si eu o nelamurire: Pt a primi bursa sociala ce venit nu trebuie sa depasesc? Am luat dupa site-ul lor regulamentul de acordare a burselor ... (vezi toată discuția)