avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am fost chemat la o audiere DIICOT in jud. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am fost chemat la o audiere DIICOT in jud. Teleorman, ...

Buna ziua! Am fost chemat la o audiere DIICOT in jud. Teleorman, Alexandria (mentionez ca sunt din Bucuresti si nu am avut niciodata treaba in Teleorman) in legatura cu un caz ce prevede traficul de droguri si de influenta. Alte detalii nu mi s-au dat, decat ca voi fi sanctionat penal in cazul in care nu ma prezint. La inceput m-au intrebat cine sunt (ei fiind cei care m-au sunat), m-au intrebat de cat timp am acest numar de telefon. Eu nu am fost niciodata implicat in trafic, doar in ceea ce priveste consumul, care si acesta nu mai exista de ceva timp. Intrebarea mea se refera la ce ar trebuii sa am in vedere, tinand cont ca nu mai sunt consumator, nu detin, si nici nu am fost prins in flagrant cu nimic. Pot declara faptul ca am fost consumator, fara sa ma incriminez singur? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
anon1243, utilizator
Cel mai recent răspuns: anon1243 , utilizator 15:40, 24 Septembrie 2021
Am uitat sa mentionez ca sunt chemat in calitate de MARTOR.
Doua intrebari
1 Cand ati fost chemat?
2 Ati mai trecut vreodata prin astfel de audieri?
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
trandafir2, moderator
1.saptamana viitoare
2.nu!
In acest caz, aveti de ales intre a merge insotit de un avocat si a merge singur si a va prevala de disp legale in sensul - Dreptul martorului de a nu se acuza - Declarația de martor dată de o persoană care, în aceeași cauză, anterior declarației a avut sau, ulterior, a dobândit calitatea de suspect ori inculpat nu poate fi folosită împotriva sa.
Multumesc frumos! Am apelat la un avocat. Pana la urma ce e sigur e sigur.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o problema . am primit o.citatie de la diicot ... alexe001 alexe001 Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de risc buna seara! am o întrebare care nu ... Ihategreen42 Ihategreen42 Trafic de droguri de risc Buna seara! Am o întrebare care nu o înțeleg deloc. Povestea începe așa: am un dosar penal pentru deținere de droguri se risc ... (vezi toată discuția)
Consum de marijuana Asdfghe123 Asdfghe123 Buna ziua, am fost reclamat de un vecin posibil schizofrenic ca fac trafic de droguri, iar ieri am fost chemat la diicot sa dau declaratie dar nu stiam ca din ... (vezi toată discuția)