avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza topo intr-un proces civil aflat pe rol din ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza topo intr-un proces civil aflat pe rol din mai 2005

-expertul tehnic numit de instanta a efectuat masuratorile terenului acum un an si jumatate dar nu a depus nici pana-n prezent lucrarea in instanta
-m-am adresat tribunalului de jumatate de an pentru a interveni pe langa asociatia judeteana a expertilor tehnici pentru a depune expertiza nu am primit nici un raspuns
-din 2007 procesul civil se amanat de zeci de ori
-avocata pe care am angajat-o spune ca nu are ce face si ca sa asteptam?!
-ce este de facut?
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2010
virgilmarian, utilizator
-spuneti sa caut un alt expert lucru pe care trebuie sa-l faca instanta care nu face nimic pentru a rezolva problema expertiziei topo din contra ii convine la fiecare termen amana procesul mai scapa de un dosar pentru moment fara a analiza motivul intarziieri depuneri lucrari,vine anual in control Curtea Supprema de Justitie analizeaza dosarele constata intarzieri face o lucrare si-n continuoare nu se intamla nimic
-daca caut un alt expert poate dau de unul si mai neserios si orcare ar fi acesta tot trebuie sa astept la rand care va dura nu stiu cati ani
PROTESTEZ PE ACEASTA CALE PENTRU JUSTITIA DIN ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
virgilmarian, utilizator
Solicitati prin avocat instantei inlocuirea expertului desemnat.
Motivele invocate de acesta sunt cel putin lipsit de seriozitate,daca nu chiar puerile
-nici pana-n prezent [EDITAT] experta topo nu a depus lucrarea ma tot minte ca depune lucrarea la primul termen de judecata lucru care nu-l face ,instanta de la TRIBUNALUL TURDA amina in continoare procesul pe motiv nedepunere lucrare topo,mentionez ca lucrarea are 8 pozitii de teren din care 1 a fost efectuat de proiectanti de la autostrada transilvania pentru celeelalte pozitii i-am pus la dispozitie plan fiecarei pozitii eliberat de primaria dar fara nici un rezultat
ATENTIE NU ANGAVATI EXPERTA TOPOGRAFA DIN CLUJ PENTRU CA NU EXECFUTA LUCRARILE LA TIMP
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Aveti doua variante legale:

Solicitati instantei de judecata inlocuirea expertului,desi cei mai multi dintre experti au intr-adevar foarte multe expertize in lucru.
Solicitati instantei sa aplice expertului pentru intarzierea nejustificata a lucrarii amenda prevazuta de codul de procedura civila.
Poate,trezindu-se amendata d-na expert,isi va face si datoria profesionala in afara de cea de bunica.
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
-in data de 13.12.2010 a fost un nou termen instanta a amanat din nou procesul solicitand prin adresa catre experta topo depunerea lucrari
-in loc sa dea un termen scurt amana din nou cu inca trei trei luni fara a se sinchisi de legislatia recent aparuta si care prevedea ca trebuie sa acorde termene scurte
-urmatorul termen 15.02.2011
-dosar civil nr 74/328/2005(5325/2005) durata 5 ani 8 luni judecatoria turda
-amanari pe motiv lipsa expertiza topo-25 amanari 3 ani 5 luni
-anul trecut m-am adresat biroului local de expertize judiciare clujcare mi-a justificat ca nu poate interveni pe langa expertul topo pentru a efectua lucrarea pentru ca nu are contracte cu expertii cu toate ca og nr2?2000(L.156/8.04.2002) la art 33 se prevede ca urmarirea efectuari la timp a experetizelor kudiciare dispuse de organele in drept sesizind biroul central pentru expertize judiciare asupra intarzierilor produse din vina expetilor tehnici judiciari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea si eu o nelamurire legata de expertizele dintr-un ... p649 p649 Buna ziua, As avea si eu o nelamurire legata de expertizele dintr-un proces civil. La termenul anterior instanta a pus in vedere partilor sa achite onorariul ... (vezi toată discuția)
Neefectuarea expertizei tehnice judiciare. după aproximativ ... Anonimus@ Anonimus@ Neefectuarea expertizei tehnice judiciare. După aproximativ un an de zile de când expertiza tehnica a fost dispusa de instanță, fiind achitată în termen ... (vezi toată discuția)
Expertul a avut până acum 5 amânări și acum a cerut-o pe a 6-a. ce se întâmplă dacă nu termină expertiza? valentin6768 valentin6768 Expertul a avut pana acum 5 amanari pentru data de 21.02.2019 a cerut un nou termen.(6)daca nu termina expertiza ce se intampla este vorba de un dosar pe ... (vezi toată discuția)