Buna ziua , am si eu o intrebare , am un amic casatorit , a avut o relatie cu alta persoana din care sa nascut un copil , la nastere la luat pe numele lui (in prezent copilul are 5 ani ) Intre timp s au certat iar mama a pretins un fel se pensie alimentara nefiind legala , dupa 2 ani mama copilului a cerut dublarea pensiei alimentare (nelegala ) amenintand ca daca nu primeste va spune tot familiei amicului meu. Acum eu va intreb ce ar putea sa faca amicul meu sa fie totul legal si fara stres si mama copilului sa nu ceara in fiecare an dublarea alocatiei .Tatal copilului doreste sa plateasca pensie alimentara copilului dar o suma acceptabila si sa scape de amenintarile si stresul mamei.
gh_liviu
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca a recunoscut copilul trebuie si este obligat sa participe la cheltuielile cu cresterea lui. Daca nu spune sotiei o sa traga ponoase toata viata, ca de remuscari nu cred ca este vorba. La o anumita varsta este cam rusinos sa spune sotiei si dupa 5 ani. Dar daca mai persista in minciuna va fi rau. La mostenire va veni si copilul la parte.
NicoRalu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Participa la cheltuieli , ii plateste mamei lunar o suma destul de mare , are si remuscari .Doar ca aceasta femeie ii ofera la pachet si stress si santaj de cate ori vrea marire de pensie . IL voi sfatuii sa i spuna sotiei. Multumesc