avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Am primit de la scoala o prezentare a ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Am primit de la scoala o prezentare a cabinetului ...

Buna ziua! Am primit de la scoala o prezentare a cabinetului medical al scolii, in care la final trebuie completate datele parintilor si ne dam acordul cu privire la.... noi nu suntem de acord sa semnam aceasta fisa, am dat-o inapoi in alb, ca multi alti parinti, neexistand rubrica de refuz. Acum suntem sunati de la scoala si se fac presiuni asupra noastra ca trebuie sa scriem ceva pe foaie (fie acord, fie dezacord) si sa o semnam. Spun ca avem aceasta obligatie. Ma puteti ajuta cu o baza legala in acest sens? De asemenea, ma intereseaza daca exista un temei legal prin care pot refuza sa scriu ceva pe acea foaie. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: AdrianSz , utilizator 12:20, 12 Octombrie 2023
Va multumesc! Dar referitor la exprimarea unui punct de vedere in acest sens ,suntem obligați să consemnăm in scris? Adică dacă nu imi dau acordul in scris, nu se presupune a fi un refuz?
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Cu ce va deranjează faptul că semnati pe pagina respectivă ca nu sunteti de acord,nu o sa va persecute nimeni oricât ar vrea unii antivaccinisti să devină martiri.



De ce să scriem ceva pe un document întocmit în așa fel încât să nu putem refuza?
Mai mult se amestecă GDPR cu un acord absolut asupra copiilor.
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2023
AdrianSz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare decizie consiliul de administratie al unei scoli baikomarilena baikomarilena Eu si colega mea am fost puse in fata unei hotarari a consiliului de administratie al scolii care prevede ca de la 1 septembrie 2011 se reduce un post de ... (vezi toată discuția)
Cate absente de la scoala poate motiva un parinte in decursul ... Alo2016 Alo2016 Cate absente de la scoala poate motiva un parinte in decursul unei luni calendaristice? Cate absente pe luna poate motiva medicul de familie pe motive de ... (vezi toată discuția)
Legea 123/2008 privind comercializarea chipsurilor/snacksurilor in scoli dana.m dana.m Ce societăţi se supun acestei legi ? Cele care au un contract cu scoala lângă care au punct de lucru, sau srl care au punct de lucru pe lângă scoli ... (vezi toată discuția)