avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Sotul meu a avut o masina,ulterior a dat o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Sotul meu a avut o masina,ulterior a dat o la dezmembrari, ...

Buna ziua!
Sotul meu a avut o masina,ulterior a dat o la dezmembrari, in 2019 a dus la primarie certificat de distrugere.Masina si astazi este trecuta la impozit.Este normal?Ei zic ca trebuie mers la inmatriculari si scoasa de acolo ca sa poata sa o stearga de la impozit,la inmatriculari cand a fost i a zis sa aduca fiscal ca nu are datori,el avand datorii la primarie nu i da fiscal ca sa o stearga de la inmatriculari.Doamna a zis ca nu stie f bine legea si se documenteaza pana luni si sa mergem luni.Imi puteti spune care are dreptate.Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:29, 26 Septembrie 2021
mai intai trebuie sa platiti taxele la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cumparat o masina in 2017. in 2018 masina a fost ... Cristina fiscal Cristina fiscal Buna ziua! Am cumparat o masina in 2017. In 2018 masina a fost declarata dauna totala. In 2019 a fost vanduta unei firme de dezmembrări. Nu am fost sa scot ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, fiul meu a cumpărat o masina in 2019 și a inmatriculat-o ... MGA George MGA George Bună ziua, Fiul meu a cumpărat o masina in 2019 și a in matriculat-o pe numele tatălui meu (bunicul lui). În 2020 a vândut masina si nu a facut nici un ... (vezi toată discuția)