avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma apa canal facturează către dezvoltator, pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma apa canal facturează către dezvoltator, pentru ca asociația ...

Firma apa canal facturează către dezvoltator, pentru ca asociația de proprietari sa plătească trebuie făcută refacturare dezvoltator.. Asociație?
Daca da, pe câte luni în urma o poate face?!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:28, 26 Septembrie 2021
Este neclara situatia ,avand in vedere ca normal asociatia de proprietari avea dreptul sa incheie contract de furnizare utilitati direct cu furnizorul,eliminand astfel birocratia prin dezvoltator
Raspunsul este conditionat de clauzele contractual asumate intre dezvoltator si asociatia de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu asociatia de proprietari presman presman Buna ziua. Am o problema la care v-as ruga sa ma ajutati: Locuiesc intr-un ansamblu nou construit si nu avem inca contract de furnizare a apei cu APA-Canal ... (vezi toată discuția)
Restrictie la apa potabila florin_miron florin_miron Buna ziua Locuiesc in Galati, (108 aprtamente) in scara 1(36 apartamente), si de ceva vreme apa potabila se furnizeaza cu program si din ianuarie nu se va ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari subcontractant al altei asociatii de proprietari valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, este legal ca o asociatie de proprietari care are contract cu Apa Canal sa refactureze consumul de apa catre o alta Asociatie de Proprietari din ... (vezi toată discuția)