avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Sunt într-un litigiu cu cumnatul meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Sunt într-un litigiu cu cumnatul meu privind dreptul ...

Bună ziua!
Sunt într-un litigiu cu cumnatul meu privind dreptul de folosință a unei pivnițe. Aceasta este construită în anul 1921, an de construcție și al casei în care locuiesc și pe care am cumpărat-o în 1983. Pivnița are intrarea prin bucătăria mea, care se află la limita de proprietate cu casa cumnatului meu, și care este sub casa lui.Mentionez încă odată că anul de construcție al casei mele este 1921 iar a cumnatului este construită după acest an. Așadar casa a fost construită PE PIVNIȚĂ și nu pivnița a fost construită SUB CASĂ! Acum, cumnatul pretinde că este pivnița lui, după 38 de ani de când am cumpărat-o, că fiind sub casa lui ar avea acest drept, pivnița nefiind trecută în vreun act de proprietate, nici la mine nici la el, dar eu o am trecută în cadastru și pentru care plătesc impozit! Întrebarea mea este dacă cumnatul meu are dreptate în ceea ce privește pretenția lui!
Ultima modificare: Duminică, 26 Septembrie 2021
constantin.paraciuc@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: constantin.paraciuc@yahoo.com , utilizator 09:37, 26 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere teren emilianconstantin emilianconstantin Am inchiriat 2500mp din o suprafata de 5000 mp la o socitate comerciala pentru activitati industriale si pe care s-a construit o instalatie si un drum de ... (vezi toată discuția)
Act de propietate dana211 dana211 Buna seara ! in urma cu cativa ani am cob=nstruit o casa pe terenul parintilor .terenul si casa sunt trecute in rol pe numele meu la primarie .Cum pot scoate ... (vezi toată discuția)
Pivnita aflata pe terenuri diferite budurca budurca Buna ziua ! In urma cu 6 ani am cumparat o casa si am descoperit dupa ceva timp ca are si o pivnita cu o suprafata de 48 mp care se intinde si sub terenul ... (vezi toată discuția)