avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua. Pot fi executat de doua ori (ca ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua. Pot fi executat de doua ori (ca administrator) pentru ...

Buna ziua. Pot fi executat de doua ori (ca administrator) pentru intrarea in insolventa a firmei? O data de ANAF prin regulile lor si o data prin hot jud. de faliment? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 08:39, 5 Decembrie 2021
Pentru aceeasi creanta nu.

Daca e cazul formulati contestatie la executare.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Prblema eu as vedea-o astfel, nefiind specialist, de aceea ma bucur c-a intervenit si cineva in domeniu: Fiscul prin regulile lor, incepoe executare. Poprirea pe orice "venituri actuale si viitoare". Insolventa merge mai departe, poate dura ani si ani. Si se poate incheia fie prin iesire/reorganizare, fie prin lichidare/faliment. Pana atunci am platit si tot platit. Toata creanta pusa in carca. La final (instanta) se constata ca nu mi se atrage raspunderea in temeiul legii 85/2014. Deci? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)
Prioritatea creantelor salariale in procedura insolventei casanova casanova Mi-am desfasurat activitatea in cadrul unei societati care a intrat in insolventa . Drepturile salariale neincasate au prioritate si in cadrul procesului de ... (vezi toată discuția)
Client in insolventa, recuperare creante ContSters68776 ContSters68776 buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. cu privire la o situatie de insolventa urmata de restructurare a unui client al firmei. problema este urmatoarea: firma ... (vezi toată discuția)