avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Închiderea exercițiului financiar 2021. Aspecte contabile importante Lector: Cristian Rapcencu. Marți, 8 Februarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua. Pot fi executat de doua ori (ca ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua. Pot fi executat de doua ori (ca administrator) pentru ...

Buna ziua. Pot fi executat de doua ori (ca administrator) pentru intrarea in insolventa a firmei? O data de ANAF prin regulile lor si o data prin hot jud. de faliment? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 08:39, 5 Decembrie 2021
Pentru aceeasi creanta nu.

Daca e cazul formulati contestatie la executare.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Prblema eu as vedea-o astfel, nefiind specialist, de aceea ma bucur c-a intervenit si cineva in domeniu: Fiscul prin regulile lor, incepoe executare. Poprirea pe orice "venituri actuale si viitoare". Insolventa merge mai departe, poate dura ani si ani. Si se poate incheia fie prin iesire/reorganizare, fie prin lichidare/faliment. Pana atunci am platit si tot platit. Toata creanta pusa in carca. La final (instanta) se constata ca nu mi se atrage raspunderea in temeiul legii 85/2014. Deci? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs impotriva hotararii de insolneta simplificata si intrare in faliment lilion lilion In situatia in care este declarat recurs impotriva hot judecatorului sindic privind deschiderea procedurii de insolventa simplificata si intrare in faliment, ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata mardaghe mardaghe Buna ziua, Am cateva facturi neachitate la ROMTELECOM, ( contractele sunt pe firma ) Momentan firma este in imposibilitate de plata nemai fiind activitate ... (vezi toată discuția)
Radiere cu datorii cela_relly cela_relly Buna ziua. Am un SRL , suntem 2 administratori cu drepturi egale si am depus actele pentru radiere. Catre stat nu avem datorii. Datoriile sunt pentru neplata ... (vezi toată discuția)