Bună ziua. Ne confruntam cu următoarea situație. Bunica mea a cumpărat o casa acum 20 de ani pentru care a făcut un act de vânzare- cumparare de mana impreuna cu vanzatorul și patru martori. Eu sunt nepoata ei și vrea sa îmi rămână mie casa după ce nu o sa mai fie ea. Care sunt procedurile care trebuie urmate pentru a avea bunica acea casa și terenul cu actele în regula?
Va mulțumesc anticipat!
Asa au considerat bunica mea și vânzătorii la vremea respectiva ca nu este nevoie sa facă acte autentice. Bunica mea spune ca vânzătorii a eau acte la casa dar ea nu le deține în acest moment. Are doar acea hârtie făcută de mâna, Va mulțumesc mult pentru răspuns. Mi-aș dori foarte mult sa ma ajutați puțin și sa imi spuneti ce avem de făcut în a est caz.
Trebuie vazut exact continutul inscrisului, insa in principiu actele ar putea fi semnate si acum sau mers in instanta pt a se constata dobandirea dreptului de proprietate daca sunt indeplinite conditiile legale. Luati legatura cu un avocat
Cumparare teren
koeni
A-si vrea sa cumpar un teren extravilan (800 mp). Avem contract de vanzare-cumparare scris cu mana cu martori!
Care sunt pasi de urmat ca sa nu am probleme ... (vezi toată discuția)