avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Sotul meu are o datorie la o companie de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Sotul meu are o datorie la o companie de telefonie ...

Buna ziua . Sotul meu are o datorie la o companie de telefonie mobila care cu tot cu penalitati ar ajunge la 3000 euro .Daca se ajunge la executare silita si bunurile noastre sunt pe numele meu ( sotie) pot fi si eu afectata fiind casatoriti ? Se poate executa un bun ( ex masina ) care este pe numele sotiei ? Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:40, 5 Octombrie 2021
De 2 ani
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate companiile de telefonie au penalizari aiurea, disproportionate. Credeti ca iahturile si insulele se cumpara pe maruntis ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Iulia Incercati o negociere cu firma de telefonie, un grafic de restituire in rate, etc. Sotul poate merge la conciliere asistat de un avocat, la 3000 de euro nu mai conteaza 200. Ganditi-va ce bairam va fi daca cesioneaza creanta unor recuperatori, atunci sa te tii! Aia fac din 3000, 30000....
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pot să o facă și 3 milioane, că nu au nicio cale legală de a face ceva. Ei nu fac decât să recurgă la intimidări, lucru de care scapi ușor sesizând poliția.

DlGoe a scris:

Iulia Incercati o negociere cu firma de telefonie, un grafic de restituire in rate, etc. Sotul poate merge la conciliere asistat de un avocat, la 3000 de euro nu mai conteaza 200. Ganditi-va ce bairam va fi daca cesioneaza creanta unor recuperatori, atunci sa te tii! Aia fac din 3000, 30000....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate 2 Nicoleta1010 Nicoleta1010 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati raspunzandu-mi la urmatoarea problema.Am divortat, dar nu am facut partaj.In timpul casatoriei am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Credite pentru jocuri online andreeadeear andreeadeear Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie: sotul este pasionat de jocurile online, de curand am aflat ca joaca pe bani. In acest scop a facut ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri dupa divort cory1712 cory1712 Buna ziua, Revin cu o noua intrebare....Am intentat actiune de divort din culpa comuna. Din casa ne apartin doar bunurile cumparate de-a lungul vremii ... (vezi toată discuția)