Am sesizat
Sunt nou la casa, cu apometrul remontat in cămin in 20 08. In 30 de ore s au înregistrat 127 MC pierdere , in condiții;e in care e uscat totul în cada .
Am sesizat o deplasare a index apometru de peste 125 MC in 30 ore .
Am, inchis verificat țevile, găsit un mic por la țeavă, ceva umezeala la 1m , dar am filmat . Întrebarea sau problema este Unde sunt 125000 litri când pământul; e uscat in afara de o mica porțiune ,
Din 26 06 de când am cumpărat și venim zilnic s au consumat 2 mcubi apa , iar acum 125 MC in ore.
Așadar am chemat imediat instalatori autorizați , am verificat , filmat casa și faptul că nu avem, nici un consum, întrucât casa e in lucru , doar un furtunas de diametru mic închis la baie , uscat.
Faptul că avem, por pe țeavă noua, având în vedere casa noua, locuită doar câteva luni , poate indica presiunea inadecvata de la furnizor .
Am verificat apometrul cu un aparat zenner , , iar acesta înregistrează diferente mari față de contor Apavital; montat. In mod sigur apometrul indica valori eronate , motiv pt care trebuie verificat în prezenta noastră .
Sa Solicit buletinul de verificare metrologica a aparatului Flodis montat? Mi se pare conflict de interese . Sa verifice tot ei, in plus au și tarife foarte foarte mari .. ce sa fac ?
Cazuri concrete
[ link extern ]