avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Am fost data afara de locul de munca venind ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Am fost data afara de locul de munca venind din concediu ...

Buna ziua
Am fost data afara de lacul de munca venind din concediu crestere copil in prima zi de munca, ca sa-mi inchida gura mi-au fost oferite 6 salarii compensatorii, am solicitat aa intru in somaj si postul nu este scos desfiintat,pot merge in instanta mai departe cu firma pt despagubiri.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 28 Septembrie 2021
Da puteti contesta în instanță decizia de desfacere a contractului de muncă.Tb analizată impreuna cu un av pt a vedea exact ce argumente trebuiesc invocate.
Cu ce articol v-a incetat c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concediere - reorganizare firma allessandra allessandra La firma unde este angajat sotul meu se fac concedieri pe motiv de reorganizare. Se desfiinteaza anumite posturi, se scot la concurs alte posturi in diverse ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post petronela78_m petronela78_m Buna seara, Inainte cu 3 saptamani, am fost anuntata verbal ca postul meu se va desfiinta, iar un alt post nu au care sa-mi-l ofere si in plus nu se mai fac ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am fost in concediu crestere copil,cand m-am reintors la serviciu angajatorul mi-a zis sa-mi dau demisia,eu i-am zis sa ma bage in somaj ... (vezi toată discuția)