avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am o problema cu un vecin care fumează sub ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am o problema cu un vecin care fumează sub geamul ...

Buna ziua! Am o problema cu un vecin care fumează sub geamul meu si astfel fumul ajunge la mine in casa cand aerisesc. Eu stau la et 1, el la parter. Nu fumează în casă și iese afară, chiar lângă bloc, având scrumieră pe pervazul lui. Este vreo prevedere legală de care m as putea prevala pt a-l convinge?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:12, 28 Septembrie 2021
Actioneaza legea nescrisa a bunului simt. O intelegere amiabila poate fi utila.
Asociatia de proprietari prin regulamentul de ordine interioara poate dispune reguli generale de respectat pentru utilizarea partii comune de imobil de locuit in comun
Initial incercati sa sensibilizati persoana in cauza sa respecte normele de convietuire in comun
Daca vecinul staruie,puteti sesiza oficial echipa manageriala a asociatiei de proprietari,inclusiv autoritatea de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu un vecin kriss3c kriss3c buna ziua. va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez cu un vevin nesimtit care fumeaza pe casa scarii la etajul 8. efectiv are scrumiera lasata pe trepte si acolo ... (vezi toată discuția)
Spatiu personal versus public im82 im82 Bună seara, În ziua de astăzi a devenit o problemă înțelegerea și respectul față de vecini. Aș dori să știu cum poate fi încadrat faptul că o ... (vezi toată discuția)
Comportamentul intr-un bloc de locuinte - leg/-ea /-ile - daca exista NicoletaConsuela NicoletaConsuela Buna ziua! Sint proprietara unui apartament. Fac o renovare. Doresc sa stiu: - legea care imi \\"spune\\" pina la ce nivel de zgomot pot ajunge; - de ... (vezi toată discuția)