avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare plata

Buna ziua!

La un salariu net de 3000lei, norma de 8h/zi, L-V, cu cat se plateste 1 ora de munca suplimentara? In contractul individual de munca nu este mentionata decat legea 53/2003. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 28 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de numarul de zile lucratoare din acea luna ...

De exemplu :
Septembrie 2021 are 22 zile lucratoare = 176 ore lucratoare

3000 : 176 = 17,045 lei/ora lucratoare

Spor minim 75 % ore suplimentare = 17.045 x 75 % = 12,78 lei . o ora suplimentara = 17.045 + 12,78 = 29,825

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ore suplimentare coffeelove coffeelove Buna seara, va rog sa ma lamuriti. Conform legii orele suplimentare sunt platite cu un spor de 75% din salariu de baza, sau dupa caz/firma sunt oferite ca ore ... (vezi toată discuția)
Dreptul la un contract si un salar dupa orele depuse la munca dosolina dosolina am si eu o problema...lucrez la un bar de 5 luni aproape si am un salar de 700 ron si lucrez 15 zile pe luna 15ore/zi..... de la inceput miau facut ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața domnilor avocații sunt angajat cu contract ... alessandro29 alessandro29 Bună dimineața domnilor avocații sunt angajat cu contract de muncă cu un salariu de 3700 RON brut și bonuri de masă în valoare de 40 de RON bonul și am ... (vezi toată discuția)