avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Post desfiintat la revenire din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Post desfiintat la revenire din concediu crestere copil

Post desfiintat la revenire din concediu crestere copil
Cel mai recent răspuns: gabrjela , utilizator 16:15, 14 Octombrie 2021
În urma modificărilor aduse OUG nr.111/2020, a fost eliminat interdicția concedierii timp de 6 luni de la data revenirii din CCC.
Așadar, la revenirea din CCC se poate decide concedierea.
Intre timp am aflat ca postul pe care lucram a fost desfiintat in urma mutarii departamentului in alta firma infiintata special pentru proiectul pe care lucram. Ma ajuta cu ceva aceasta informatie?
Nu va ajuta cu nimic aceasta informatie ...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare a unei colege- eu spun ca da Maran Corina Maran Corina Se poate desfiinta un post imediat dupa ridicare suspendare cim pt concediu ingrijire copil , cu preaviz de 20 zile? ( invoc aici art.65 lit.1, art.75 si oug ... (vezi toată discuția)
Restructurare post mihaidancu2005 mihaidancu2005 Incepand cu data de 11.10.2013 in momentul in care am depus cererea de intrare in concediu de crestere copil mi s-a adus la cunostinta de catre departamentul ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa intoarcerea din concediu de maternitate de 2 ani rraluca83 rraluca83 Firma a facut restructurari pe perioada cat am fost in concediu de maternitate. Postul meu a fost desfiintat si infiintat in cadrul altui compartiment la ... (vezi toată discuția)