avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Caut arhiva firmei ROMTUR SA(ITTA) pentru o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Caut arhiva firmei ROMTUR SA(ITTA) pentru o adeverinta ...

Buna ziua.Caut arhiva firmei ROMTUR SA(ITTA) pentru o adeverinta de grupa.Am intrebat la Arhivele Nationale Bucuresti,Brasov,Tmisoara,Piatra Neamt,nu este.Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 29 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu aceasta societate
[ link extern ]

intrucat apare ca lichidator
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)