avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANRP imi cere o declaratie pe propria raspundere din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANRP imi cere o declaratie pe propria raspundere din care să ...

ANRP imi cere o declaratie pe propria raspundere din care să reiasa daca în urma deposedării de terenul revendicat s-a reconstituit dreptul de proprietate.
Dacă nu s-a reconstituit trebuie să mai iau de undeva o dovadă?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:33, 1 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui să fie suficientă declaratia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan ocupat abuziv krisss krisss Mama mea are un teren intravilan ocupat abuziv de un vecin de peste 20 de ani si nu a putut sa intervina in recuperarea lui pt k a fost amenintata de ... (vezi toată discuția)
Teren neinregistrat nick1 nick1 tata a fost veteran de razboi si a primit in 1947 un teren pt care a fost scutit plata impozit si nu l a inregistrat la primarie, mie imi e tulburata posesia ... (vezi toată discuția)
Am urgent nevoie de ajutor manea_georgy2006 manea_georgy2006 Bunica mea este venita din Bulgaria mai exact din Bazargic unde au lasat casa si au venit in Constanta in urma colonizarii impreuna cu parintii si fratii.Am ... (vezi toată discuția)