avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua ! am castigat pe darea in plata. banca a ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua ! am castigat pe darea in plata. banca a cerut incetarea ...

buna ziua ! am castigat pe darea in plata. . banca a cerut incetarea executarii silite. executorul scrie o incheiere : inceteaza executarea silita pornita la cererea creditoarei Banca...., intrucat s-a realizat integral obligatia stabilita prin titlu executoriu, fiind platite partial cheltuielile de executare ! Ce sa inteleg, ca executorul poate sa-mi ceara sume reprezentand cheltuieli de judecata?
Cel mai recent răspuns: kivio69 , utilizator 11:28, 2 Octombrie 2021
Nu ch de judecata, ci ch de executare. Fara sa vedem incheierea nu se poate spune ce "scrie" in ea.
Da. Corect . Cheltuieli de executare ! O sa postez si incheierea in care spune si ca am drept de contestatie in 15 zile.

trandafir2 a scris:

Nu ch de judecata, ci ch de executare. Fara sa vedem incheierea nu se poate spune ce "scrie" in ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita foarte dubioasa sbdcl sbdcl o hartie fara sa fie insotitta de adresant de la ocpi spunea dispune:respinge radierea dreptului de somatie asupra imobilului in favoarea creditoarei ... (vezi toată discuția)
Incetarea executarii dupa plata doar a creantei nu si a onorariului executorului ? bobocel3333 bobocel3333 Daca sa zicem exista titlu executoriu si intre timp debitorul plateste direct creditorului nu in cont la CEC al executorului dupa cum zice legea ce se ... (vezi toată discuția)
Executare silita coca_s coca_s Buna ziua,am vazut pe forum ca incuviintarea pentru executarea silita nu se face cu citarea debitorului dar nu este normal sa nu se primeasca o hotarare timp ... (vezi toată discuția)