avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am următoarea speță: suntem 3 surori și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am următoarea speță: suntem 3 surori și mama trecute ...

Buna ziua,
Am următoarea speță: suntem 3 surori și mama trecute în certificatul de moștenire a unei case, recent am aflat că mama a cedat partea ei prin donație unei surori. Putem contesta actul de donație ca și drept care ne a fost încălcat la moștenire?
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2021
sandu marceleta, utilizator
Cel mai recent răspuns: sandu marceleta , utilizator 15:07, 6 Octombrie 2021
fiecare mostenitor poate dispune liber de cota sa succesorala
Buna ziua,
revin cu o actualizare a spetei de mai sus si anume: am aflat ca mama a facut un contract de intretinere cu sora mea, pe toata cota ei din mostenire. ce se poate face in acest caz? sau se mai poate contesta intr-un fel?
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa parinteasca lalex lalex Buna seara! Mama mea, fiind proprietara unei case doreste sa imi transfere dreptul de proprietate mie(fiul ei) tinand cont ca mai are o fiica,cu care am cazut ... (vezi toată discuția)
Desfiintare act de mostenire damini damini sintem 4 frati dupa moartea parintilor am facut actul de succesione si am dat casa pe numele surori noastre INTREBARE se poate darama certificatul de ... (vezi toată discuția)