avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum as putea sa procedez legat de despăgubirea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum as putea sa procedez legat de despăgubirea vecinului de ...

Cum as putea sa procedez legat de despăgubirea vecinului de dedesubtul meu ca urmare a unei inundații provocate de ruperea unui robinet de la masina de spalat? Vreau sa specific faptul ca nu am putut închide apa pe coloana mea deoarece încăperea de unde se poate închide este închisă cu o cheie pe care o are un anumit vecin care era plecat din localitate.
Nu mi se pare normal sa nu aibă toți locatarii acces în acea camera, se pot întâmplă astfel de cazuri. Exista o cale legala în acest sens? Din bun simt o sa repar daunele provocate dar vreau sa știu dacă exista și o cale legala și daca cineva poate fi tras la răspundere.
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2021
ionutradut, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:59, 3 Octombrie 2021
Legal,accesul in subsolul tehnic nu este permis tuturor personelor ,tocmai pentru asigurarea starii tehnice a instalatiilor parte comuna
Normal este ca seful de scara,administartorul,presedintele de asociatie sa detina cheie acces la subsolul tehnic
Legiuitorul nu a dispus prevederi in aceasta directie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inundat vecinul și vreau sa știu ce pot sa fac. a venit ... L.V. L.V. Am inundat vecinul și vreau sa știu ce pot sa fac. A venit un meșter de la firma de apă să scoată apometrele pentru verificări metrologice, robinetul de ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului de acces la subsolul blocului manuelaela manuelaela Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea problema. Sunt proprietara unui apartament la parterul unui bloc cu 4 etaje. In ... (vezi toată discuția)
Inundatie vecini ContSters289489 ContSters289489 Buna ziua , Am cumparat un apartament la etaj 3 intr-un bloc de 4 etaje. Chiriasii de sus ma inunda sistematic de fiecare data cand folosesc baia, adica am o ... (vezi toată discuția)